Şimleuanii rămân cu picioarele pe pământ după ce au urcat pe podium în Liga a III-a: „Locul pe care ne situăm este unul de conjunctură”

Eliminată din Cupa României după trei jocuri, Sportul Şimleu traversează o perioadă bună în campionat, clasându-se pe locul trei după primele şase runde. Echipa pregătită de George Zima a înregistrat trei victorii, două remize şi o înfrângere, iar sâmbătă urmează derby-ul cu SCM Zalău, echipă situată pe primul loc în serie. Este practic o premieră pentru fotbalul sălăjean ca două echipe din Sălaj să se claseze pe podium în Liga a III-a, iar duelul de sâmbătă va fi cu atât mai încins.

George Zima, tehnicianul şimleuanilor, consideră că locul pe care se situează echipa sa este unul de conjunctură, precizând că jucătorii trebuie să rămână la fel de concentraţi în partidele viitoare.

„Felicit artizanii principali ai acestui succes, şi anume jucătorii mei, mă mulţumeşte mult ceea ce am arătat în prima repriză şi cum am tratat momentele grele din partea secundă în meciul cu Luceafărul Oradea. Continuăm rezultatele pozitive, dar chiar dacă o spun frecvent, îmi doresc să înţelegem că noi mai avem mult de muncă şi trebuie să rămânem la fel de concentraţi în procesul de pregătire şi profesionişti în ceea ce înseamna viata extrasportivă care este în relaţie strânsă cu sportul. Este plăcut să ne uitam la clasament şi să fim pe podium. Suntem pe un drum bun, dar deocamdată acest loc este de conjuctură. Îmi doresc foarte mult să continuăm evoluţiile bune şi atunci rezultatele vor fi în continuare pozitive. Adunăm puncte, ceea ce este important în economia clasamentului, deoarece în sistemul actual, cu 10 echipe în serie, cu o victorie eşti în cărţile promovării, iar cu o înfrângere intri în bătălia supravieţurii în Liga 3-a”, ne-a declarat antrenorul formaţiei de la poalele Măgurii.

Până la finalul anului mai sunt programate trei etape din tur, urmând a se juca şi o partidă din returul campionatului. Sportul Şimleu va susţine un meci pe teren propriu, în compania celor de la Minaur Baia Mare şi trei jocuri în deplasare: la SCM Zalău, la Gloria Bistriţa şi la CSC Sînmartin.

Leave a Comment